De vraagbaak

Om de telefoon te ontlasten hebben wij de vraagbaak ontwikkeld. 

In de Vraagbaak kan u een kleine vraag noteren. Vb. de vraag naar een voorschrift. Of een onduidelijkheid na een consult. Of indien u niet duidelijk is of het al dan niet nodig/zinvol is om langs te komen. 

Wij antwoorden u zo snel mogelijk door u te bellen of te mailen.

U of het telesecretariaat boekt dan een fictieve afspraak bij Dr. Vraagbaak. U krijgt een afspraakmail maar wij verwachten u niet in levende lijve in de praktijk.

We bekijken deze vragen dagelijks meerdere malen en beantwoorden volgens dringendheid en dus niet noodzakelijk op het uur dat u meegegeven werd. We proberen waar mogelijk alles op de dag zelf te beantwoorden.

Wanneer we de vraag beantwoord hebben krijgt u een annulatiebericht van uw afspraak.

Dat betekent dat we u gebeld hebben, een mail gestuurd hebben of dat er een envelop om af te halen klaar ligt. Indien u niet bereikbaar bent, proberen we later opnieuw.

De envelop kan u 24/24u afhalen in een klein grijs bakje in de inkomhal, naast de bel. 


Hoe de vraagbaak invullen? 

Om de vraagbaak in te vullen gaat u naar 'maak afspraak via internet'. Bij keuze artsen kiest u VRAAGBAAK. Daar kan u een afspraak maken en bij de boeking uw vraag formuleren. U boekt dus een fictieve afspraak bij Dr. Vraagbaak. Wij verwachten u niet in levende lijve in de praktijk! Wanneer we de vraag beantwoord hebben krijgt u een annulatiebericht van uw afspraak. Dat betekent dat we u een mail gestuurd hebben of gebeld hebben. Indien er een envelop voor u klaar ligt kan u deze 24/24u afhalen in de inkomhal, naast de bel in een klein, grijs bakje. 

Hieronder een stap-voor-stap uitleg.

Indien u geen foto s ziet gelieve in een andere browser te openen.Bij 'kies een onderzoek' klikt u opnieuw op vraagbaak.

Als alle afspraken van de dag al vol zijn of het is na 13u krijgt u dit scherm.

Dan kan u links een latere datum kiezen. 


U krijgt openstaande uren om een afspraak te maken. 

U klinkt op één van deze afspraakmomenten.

In het vak 'eventueel bijkomende opmerkingen' kan u uw vraag formuleren. 

Klik op bevestigen! 


Wij antwoorden u per mail binnen de 3 werkdagen. 

Check eventueel uw spam want we hebben al enkele keren vernomen dat onze berichten daar terecht zijn komen.